Indoor schoenen voor dames Asics Sky Elite FF 2 [Grootte 40]

Indoor schoenen voor dames Asics Sky Elite FF 2 [Grootte 40]

€ 161,33

€ 66,87

-59%

Only 5 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Indoor schoenen voor dames Asics Sky Elite FF 2

Met de SKY ELITE FF 2 volleybalschoen kun je krachtige sprongen maken, waardoor je spel en je esprit naar nieuwe hoogten worden getild.


Deze schoenen zijn speciaal ontworpen om aan te vallen en verminderen het energieverlies tijdens het springen. De gebogen vorm van de hiel zorgt voor een soepele overgang naar het net.


De TWISTRUSS technologie in de tussenzool, gecombineerd met de laterale verbreding in de voorvoet en het DYNAWRAP vetersysteem, zorgt voor meer verticale rebound. Samen verbeteren deze technologieën de stabiliteit tijdens het remmen en verminderen ze krachtverlies tijdens sprongen.


De verdikte tussenzool bevat een laag FLYTEFOAM Propel schuim. Je geniet van maximaal comfort en springt hoger.  • GEL-technologie voor zachte demping en uitstekende schokabsorptie DYNAWRAP-technologie verbetert de stabiliteit bij zijwaartse bewegingen

  • Het gebruik van oplosverf voor het kleuren van de binnenzool verlaagt het totale waterverbruik met ongeveer 33% en de koolstofuitstoot met ongeveer 45% FLYTEFOAM Propel dempingtechnologie verbetert de schokdemping en het reactievermogen

  • TWISTRUSS-technologie stelt spelers in staat om horizontale kracht om te zetten in verticale kracht zonder energie te verliezen De gebogen vorm van de hiel stelt spelers in staat om soepel te bewegen en zich voor te bereiden op een krachtige sprong.

  • Brede flex-groeven in de buitenzool verhogen de flexibiliteit

Extra informatie

Merk Asics
Fabrikant SKU 1052A053 - 403
Kleur licht saffier/wit
Kleur Blauw
Maat 40 - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Sky Elite